I forbindelse med ejerskifte, så hjælp gerne bestyrelsen, ved at meddele os om den nye ejers navn og adresse. Vi vil gerne have muligheden for at byde den nye grundejer velkommen og give lidt information om foreningen og området. Link til kontaktformular – vælg “Anmeld ejerskifte”
Velkommen til vores hjemmeside. Punkterne “Generalforsamling” og “Bestyrelsesreferater” kræver login, da materialet kun er tilgængeligt for medlemmer. Hvis I ikke kan logge ind er der to muligheder for adgang:
1. Passsword er glemt – læs beskrivelsen i dette dokument.
2. I er ikke blevet oprettet – læs ovenstående dokument eller ved at bruge link til Kontaktformular – vælg “Oprettelse af bruger”
Velkommen til vores skønne område.
Lad os hjælpe hinanden med at holde området rent og pænt og ikke mindst din egen grund. Skrald kan være både uIækkert og farligt og gøre skade på dyr og planter. Tag skraldet og smid det i affaldsspanden – hold øje med naturen, det er også din natur!
Der er opsat bænke og borde i området til fælles gavn og glæde.
Vi har lavet et dokument “Pas på klitterne” som I kan få fra bestyrelsen i lamineret udgave (så længe vi har til uddeling) – I kan selv printe det ud.
Der forefindes i området ved jernbanen, affaldsstationer, hvor det er muligt at afhænde flasker, dåser og aviser.
Det henstilles til samtlige grundejere, at affaldsspanden anbringes således, at den opfylder arbejdsmiljøreglerne for renovationsarbejdere. Transportveje må højest være 20 meter på fast underlag f.eks. fliser eller komprimeret grus, desuden skal affaldsspanden være anbragt således, at den ikke vælter, når det blæser.
Det er en god ide, at lave et lille “hus” til affaldsspanden, som mange grundejere har gjort.
Storskrald skal afleveres på genbrugsstationerne i enten Harboøre, Lemvig eller Thyborøn.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Grundejerforening Vejlby Klitplantage
Sommer, sol og badevejr. Så er det af sted til stranden, men pas på klitterne. De er nemlig sårbare, og en stor del af beplantningen i klitterne er menneskeskabt med det formål at holde på klitterne og undgå sandflugt.
Man skal først og fremmest benytte de naturligt opståede stier, så klitterne ikke slides unødigt. Man må ikke grave, rutsche og cykle i klitterne.
Hunde skal altid føres i snor i naturområder som skov og heder. Der er ingen undtagelse. Ved stranden skal hunde altid føres i snor i perioden 1. april til 30. september. Hundeefterladenskaber skal samles op.
Blå Flag er en miljømærkningsordning, der garanterer, at stranden arbejder for at sikre vores fælles natur og miljø.
En Blå Flag strand skal være ren og velholdt, have livredningsudstyr, gode toiletforhold, affaldsfaciliteter med sortering m.m. Dette er alt sammen med til, at alle får en god oplevelse på stranden.
Blå Flag sæsonen kan strække sig fra d. 1. juni til 15. september. Den enkelte kommune kan dog vælge at have en kortere sæson. Flaget skal senest være hejst d. 1. juli. På Blå Flag strande bliver der i badesæsonen taget minimum ti badevandsprøver, som bliver analyseret for E. coli og Enterokokker.
På Blå Flag strandene, skal den aktuelle badevandskvalitet være slået op på informationstavlen. Hvis badevandskvaliteten ikke er i orden, skal det Blå Flag tages ned.
På Rådet for Større Bade- og Vandsikkerhed kan du finde pjecer, som kan læses, hentes eller printes og lægges i sommerhus. – se under https://www.badesikkerhed.dk/
Herunder har vi samlet links til attraktioner i området
Herunder har vi samlet nyttige links, hvis uheldet er ude eller du blot mangler oplysninger fra kommunen.